BMW 5 E60 – zamena filtera goriva – Video

BMW 5 E60 – zamena filtera goriva – Video

BMW 5 E60 2003. – 2010. – POLOVNJAK, KOMFOR, MOTOR, KVAROVI

Dok je njegov prethodnik deli mnoge sličnosti sa serijom 7, Bmw 5 E60 je bio drugačiji od ostalih Bmwa proizvođenih u to vreme. Bmw 5 E60 je duži, širi, teži i veći od prethodnog modela, što znači više unutrašnjeg prostora.

Bmw 5 predstavlja značajan korak napred u tehnologiji u odnosu na prethodnu generaciju. Kontroverzni iDrive interfejs se koristi za kontrolu mnogih aspekata Bmw 5.

Bmw 5 je srednje veliki nemačka mašina koja je usmerena koliko na tržište sportskih sedana, tako i na kupce luksuznih limuzina. Bmw uvek možete računati na dobre performanse, udobnost, najnovije tehnologije i veliki prestiž. Peta generacija Bmw takođe ima ove karakteristike.

Bmw 5 sa svojim sportskim dizajnom je izuzetno dobro očuvao formu. Zub vremena ga praktično ne pogađa i dalje ostaje izuzetno atraktivan automobil. Sa modernom multimedijalnom opremom je ispred konkurencije. Pre kupovine, proverite neke tipične greške koje se javljaju naročito u dizel motorima. Izbegavajte loše održavane automatske menjače, koji može da dovede do značajnih troškova.

KOMFOR – Bmw 5

Sveukupan dizajn Bmw 5 E60 je drugačiji od prošlog modela. Spolja je mnogo zaobljeniji.

Kabina Bmw 5 ima veoma moderan izgled i u kabini su korišćeni materijali odličnog kvaliteta. Sve kontrole i prekidači na dodir biraju se lako, centralna konzola nije zatrpana dugmićima zahvaljujući iDrive sistemu, koji kontroliše glavne funkcije (kao što su audio, navigacija, Bluetooth, itd). Poboljšan 2007. iDrive sistem je još jednostavniji. Kvalitet izrade je vrhunski, prostrana kabina i moderan enterijer Bmw serije 5 koji je razlog zašto je tako popularna i visoko ocenjen od svojih vlasnika.

Sa četiri zvezdice na Euro NCAP crash testu rezultat Bmw 5 E60 je ispod proseka rivali iz Audi, Mercedes i Lekus koji su postigli pet zvezdica.

2007. godine napravljen je „facelift“ Bmw 5 , međutim, bez velikih prepravki. Promenjeni su odbojnici i unutrašnjost. Najveća promena je bila ispod haube, naime, neki motori su nadograđeni, a neki su kompletno zamenjeni novima.

Bmw 5 automobil je veoma dobro zaštićen od rđe, problemi korozije mogu doći samo u oblastima nestručne popravke karoserije. Kvalitet enterijera je takođe odličan. Mebl i plastika zadržavaju kvalitet i nakon i godina upotrebe. Kvalitet završne obrade je nesumnjivo velika prednost Bmw 5 E60.

Vožnja BMW 5 je sličan kao kod svake petice, pa reklo bih se kao i kod svakog BMW-a, stim da zadnji deo ćete jako teško naterati da “pleše” zbog prisustva ogromne količine elektronike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *