Advertise With Us

Živimo u svetu u kojem nas reklamiranje stimuliše u svakom trenutku našeg svakodnevnog života: kada hodamo, putujemo javnim prevozom, vozimo se automobilom i, posebno, kada pregledamo web kroz različite postojeće uređaje. Konkurencija u oglašavanju raste kako smo u globalnom društvu u kojem poruke sve više prodiru, a informacije se povećavaju iz minuta u minut. Previše smo stimulisani.

Internet oglašavanje omogućava promociju brenda, proizvoda i usluga milionima ljudi, koji mogu postati potencijalni kupci ili oni koji će Vas preporučiti. Prednosti internet marketinga su u današnje vreme veoma brojne. Krenimo od toga da se ljudima prosto dopada lakoća kojom mogu kupovati na internetu. On-line prisutnost je neophodna u današnje vreme kada prosečan čovek, okupiran poslom i dnevnim obavezama jednostavno ne postiže da izdvoji vreme za šoping. Zato će on željenu uslugu ili proizvod potražiti na internetu i vođeni online reklamama i oglasima dolaze do onog što im je potrebno. Ovakav vid oglašavanja danas je neophodan i zbog toga ako želite da Vaš biznis opstane na veoma konkurentnom tržistu.

Postoje brojne internet platforme putem kojih možete oglašavati svoje usluge ili proizvode, mnogi su i besplatni, ali, ono što je važno pri odabiru pravog mesta za reklamiranje Vašeg biznisa je da li Vaša reklama, Vaš proizvod ili usluga, dolaze do ciljne grupe potrošača.

 Will anyone notice her? This is where we want to help you. Do you know that our site traffic reaches over 1,000,000 visitors annually, and up to 100,000 monthly visitors? And what exactly does that mean and how much can it benefit you? Simply, if you advertise your product or service right with us, it will certainly get a glimpse of a large number of potential customers.

Šta Vam možemo ponuditi i koliko bi Vas to koštalo? Kada neko želi da proda svoj proizvod ili uslugu obično pita koliko bi trebalo novca da potroši da bi se reklama isplatila i da bi se privukli kupci. Ako uopšte želite da izgradite bazu potrošača, ne treba da shvatate reklamu kao trošak. Vrlo verovatno je da trošak može biti jednokratan a da na drugoj strani dobijete veliki broj stalnih potrošača. A onda će Vam biti jasno da se ulog u reklamiranje Vašeg poslovanja definitivno isplatio.

Pa da pređemo na konkretne brojke. Nudimo Vam tri načina da putem našeg sajta predstavite ono što nudite: putem grafičkog prikaza(banera) koji se nalazi na istaknutom delu sajta, na početnoj strani ili bilo kojoj drugoj strani sajta, putem gostujućeg posta koji kreirate sami na našem sajtu, kao i putem linka do Vašeg sajta.

Cene oglašavanja:

  • putem gostujućeg posta na početnoj strani sajta jednokratno 100$
  • putem grafičkog prikaza(banera) dimenzija 300x300px na početnoj strani sajta mesečno 100$
  • putem grafičkog prikaza(banera) dimenzija 300x300px na svim drugim stranicama/postovima sajta mesečno 50$
  • putem linka do Vašeg sajta na početnoj strani sajta 50$
  • putem linka do Vašeg sajta na svim drugim stranicama/postovima sajta 25$

Ukoliko na bilo koji način možemo da Vam pomognemo u oglašavanju Vašeg biznisa, usluge ili proizvoda koji nudite kontaktirajte nas i rezervišite prostor  na našem sajtu za Vas.