Opel Campo 1992. – 2001. – polovnjak ,prednosti, mane

Opel Campo

Opel Campo

Pick-up Opel Campo proizvodio se od 1992. do 2001. godine. Na tržištu je još poznat po imenu Vauxhall Brava i Isuzu Faster. Bile su dostupne tri varijante: sa dvoja vrata i dva sedišta, dvoja vrata i dva sedišta napred i prostor u drugom redu za sedenje samo za kraća putovanja i četvorovratna verzija sa dva reda sedišta.

Opel Campo

1997. godine Opel Campo je podvrgnut redizajnu.

Paleta motora sastojala se od tri dizel motora i jednog benzinca. Raspon snage kod dizela bio je od 76 KS do 109 KS i benzinac od 94 KS.

Uprkos starijem godištu modela ovo vozilo još uvek izgleda privlačno. Već na prvi pogled se može primetiti da je to vozilo za više zadatke, nije namenjeno za čistu vožnju po gradu. Vozač sedi na visokoj poziciji te je vozilo veoma pregledno. No to nije automobil za gradsku vožnju, jer je veliki i nespretan, pogotovo kod traženja parkirnog mesta. To je izvrsno vozilo za off-road vožnju. Vozilo je namenjeno za sve vrste puteva i zbog svog pogona na sva četiri točka nikakv teren mu ne predstavlja problem. Najveća mana je stalno previsoka potrošnja goriva koju možete pokušati smanjiti pametnom vožnjom.

Opel Campo

U unutrašnjosti baš i nema mnogo prostora za putnike. Posebnu pažnju valja obratiti na karoseriju prilikom kupovine ovog vozila, naime vlasnici ovog vozila se žale na probleme sa rđom. Takođe se javljaju problemi sa zatvaranjem vrata. Česti su problemi sa šasijom vozila. Valjalo bi obratiti pažnju na amortizere pogotovo na zadnje. Pošto je ovo radno vozilo valja obratiti pažnju na oštećenja lima. Tovarni prostor je dovoljno veliki za transport većih stvari. Odlika ovog vozila je takođe agilno šasija. Opel Campo je vozilo sa svakodnevnu namenu.

Tehničke karakteristike

Proizvođač Opel
Model Campo
Godina proizvodnje 1992. – 2001.
Varijante 2-vrata pickup truck, 2-vrat pickup truck (Space Cab) , 4-vrata pickup truck (Crew Cab)
Dužina 4980 mm
Širina 1690 mm
Visina 1705 mm
Kapacitet prtljažnika 631 – 751 L
Masa praznog vozila 1785 Kg
Dopušteno opterećenje (kg) 925 Kg
Međuosovinski razmak 3025 mm

Prednosti – Opel Campo

  • Čisto off-road vozilo
  • Veliki tovarni prostor
  • Agilna šasija
  • Vozilo sa svakodnevnom namenom

Mane – Opel Campo

  • Visoka potrošnja goriva
  • Rđa
  • Problemi sa zatvaranjem vrata
  • Problemi sa šasijom
  • Malo prostora u unutrašnjosti za putnike

Preuzeto sa: auto-mane.com


2 Comments

Ostavite odgovor