Opel Astra H servis – Zamena ulja , filtera, pločica – Video

Opel Astra H servis – Video prikazuje servisiranje Opel Astre H, zamena: motornog ulja, filtera ulja, filtera vazduha, filtera kabine, prednjih brisača,  prednjih kočionih pločica i kočionih diskova i zadnjih kočionih pločica.

Opel Astra H servis – zamena motornog ulja i filtera ulja


Opel Astra H servis – zamena filtera goriva


Opel Astra H servis – zamena filtera vazduha


Opel Astra H servis – zamena filtera kabine


Opel Astra H servis – zamena prednjih brisača


Opel Astra H servis – zamena prednjeg kočionog diska i prednjih kočionih pločica


 Opel Astra H– zamena zadnjih kočionih pločica


OPEL ASTRA H 2004. – 2009. – POLOVNJAK , KOMFOR, MOTORI, KVAROVI

Na tržištu polovnih automobila , Astra je siguran i relativno jeftin izbor.

Astra H je bila otkrovenje, njegov ogroman napredak u odnosu na dosadan stil prethodnih modela, uspeh da se oslobodi od bolesti svojih prethodnika, F i G, i ispraviti svoju ne baš laskavu reputaciju.

Opel  Astra je uvek bila pomalo u senci VW Golfa, uprkos brojnim prednostima i veoma povoljnoj ceni. Kada je, 2004. predstavljena Opel Astra H treća generacija popularnog hečbeka, na tržištu automobil izgledalo je kao da ima ambiciju i snagu da ozbiljno ugrozi hegemoniju Golf. Automobil iz Russelsheimu je veliki napredak za kompaniju i pokazuje moderan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom izvođenja, koji je odmah postao njegov jak adut, koji privlači mnoge poštovaoce. U velikoj meri, Opel Astra H postaje zaista automobil koji je sada više pristupačan i tražen na tržištu polovnjaka, privlači moderan izgled i ponuda motora i ponuda različitih karoserija.

Na tržištu polovnjaka Opel Astra nastavlja tradiciju čuvenog Kadetta, nedavno je doživeo četvrtu generaciju i na tržištu je počeo da se bori sa svojim kompaktnim konkurenata. Njegova snaga je takođe dobar odnos između cene kupovine i kvalitet izrade i opreme. Korisnici hvale nemački pouzdanost. Iako se propusti dešavaju, ali astra, čak i starije generacije su i dalje u dobroj formi.

Opel Astra razumni nemački kompakt ranije povezana sa prosečnim performansama u vožnji i izgledom da privuče kupce za jeftine tekuće troškove. Treća generacija ovog modela je mala revolucija, koja ima dinamičan dizajn i snažnije motore, ali i veće troškove održavanja.

Opel Astra H nikada nije uspela da ozbiljno uzdrma na tronu bestseler VW Golf, to ima veze sa njegovim kvalitetima i lošom reputacijom dva prethodnika.

NASTAVAK —->>> OPEL ASTRA H 2004. – 2009. – POLOVNJAK , KOMFOR, MOTORI, KVAROVI


Ostavite odgovor